loading...
۩۞۩.شوق پرواز.۩۞۩
amirrezajafary بازدید : 46 پنجشنبه 02 آبان 1392 نظرات (0)

 

 

وقتی به خانه می آمد ، من دیگر حق نداشتم كار كنم .
بچه را عوض می كرد ، شیر برایش درست می كرد. سفره را می انداخت و جمع میكرد ، پابه پای من می نشست ، لباس ها را می شست ، پهن می كرد ، خشك می كرد وجمع می كرد .
آن قدر محبت به پای زندگی می ریخت كه همیشه به او میگفتم : درسته كه كم می آیی خانه ؛ ولی من تا محبت های تو را جمع كنم ، براییك ماه دیگر وقت دارم .
نگاهم می كرد و می گفت : تو بیش تر از این ها به گردن من حق داری .
یك بار هم گفت : من زودتر از جنگ تمام می شوم وگرنه ، بعد از جنگ به تو نشان می دادم تمام این روزها را چه طور جبران می كردم.

                                                                                     شـادی روحشــهداصــلوات

                                                   شـادی روح شــهدا صــلوات    




amirrezajafary بازدید : 51 یکشنبه 07 مهر 1392 نظرات (0)

آفتاب: روز 13 آبان که در تقویم به عنوان روز مبارزه با استکبار نام‌گذاری شده یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده و به همین دلیل این روز را در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسانده است. 

تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در 13 آبان 1343، 13 آبان 1357 که روز دانش‌آموز نام گرفت و تسخیر لانه جاسوسی در 13 آبان 1358 عنوان این سه واقعه تاریخی است که نمی‌توان هیچ یک را از نظر اهمیت نسبت به دیگری اولی تر دانست چرا که هر کدام در دوره وقوع تاثیر گذاری خاص خود را داشته و شرایط را به نحوی تغییر داده‌اند.

تبعید امام خمینی به ترکیه 13 آبان 1343

کاپیتولاسیون یا حق قضاوت کنسولی حقی است که به اتباع بیگانه داده می‌شود و آنها را ازشمول قوانین کشور مصون ومستثنی می‌کند؛ درواقع در صورت ارتکاب جرم در خاک کشور، دولت میزبان حق محاکمه آن مجرم را ندارد.

کاپیتولاسیون ریشه در استعمار دارد و کشورهای استعمارگران این قانون را به کشورهای ضعیف تحت‌ سلطه تحمیل می‌کردند؛ کاپیتولاسیون درایران طی معاهده ترکمانچای برای اتباع روسیه به رسمیت شناخته شد و پس ازآن برخی کشورهای استعمارگر دیگر، این امتیاز نامشروع را بعلت ضعف حکومت های قاجاریه کسب کردند؛ اما، کاپیتولاسیون در سال 1306، تحت فشار افکار عمومی و فضای حاکم بر روابط بین‌الملل پس از جنگ اول جهانی لغو گردید.

هنوز بیش از 3 دهه از الغای کاپیتولاسیون نمی‌گذشت که محمدرضا پهلوی احیاگر مجدد آن شد. کابینه اسدالله علم در سیزدهم مهر سال 1342، به دستور شاه، پیشنهاد آمریکا مبنی‌بر اعطای مصونیت قضایی به اتباع آمریکایی را به صورت یک لایحه قانونی در هیتت دولت تصویب کرد.

چندی بعد این خبر به حضرت امام رسید و ایشان را به خروش و فریاد واداشت به طوری که در4 آبان 1343 ایشان طی نطقی تاریخی به رسوایی این اقدام ننگین پرداختند.

فرازهایی از سخنرانی ایشان چنین بود: « ... دولت با کمال وقاحت از این امر ننگین طرفداری کرد، ملت ایران را از سگ‌های آمریکایی پست‌تر کردند.

اگر چنانچه کسی یک سگ آمریکایی را زیر بگیرد، بازخواست از او می‌کنند؛‌ اگر شاه ایران یک سگ آمریکایی را زیر بگیرد بازخواست می‌کنند و اگر چنانچه یک آشپز آمریکایی شاه ایران را زیر بگیرد، مرجع ایران را زیر بگیرد، بزرگترین مقام ایران را زیر بگیرد، هیچ کس حق تعرض ندارد...». رژیم که در طول دو سالی که امام قیام کرده بودند، نتوانسته بود با هیچ شیوه‌ای، ایشان را آرام کند، تنها یک راه پیش پای خود می‌دید و آن تبعید امام بود.

در شب 13 آبان 1343، صدها کماندو به همراه مزدوران ساواک به منزل امام در قم حمله‌ور شدند ایشان را دستگیر و به تهران منتقل کردند و سپس با یک هواپیمای نظامی ایشان را به ترکیه تبعید کردند. این سرآغار هجرتی بود که 14 سال بعد پیروزی انقلاب اسلامی را به بار آورد.

روز دانش‌آموز 13 آبان 1357

در حالی که انقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی(ره) به روزهای سرنوشت سازی نزدیک می‌شد همه اقشار مردم ایران از زن و مرد و پیر و جوان، سعی در ایفا کردن نقش تاریخی خود و عمل به تکلیف الهی داشتند. در این میان دانش‌آموزان و نوجوانان شور و حال دیگری داشتند.

صبح روز 13 آبان 1357، دانش‌آموزان در حالی که مدارس را تعطیل کرده بودند، به سمت دانشگاه تهران حرکت کردند تا صدای اعتراض خود را به گوش همگان برسانند.

این جوانان پر شور و خداجو، گروه گروه، داخل دانشگاه شدند و به همراه دانشجویان و گروه‌های دیگری از مردم در زمین چمن دانشگاه اجتماع کردند. ساعت 11 صبح، مأموران،‌ ابتدا چند گلوله گاز اشک‌آور در میان این جمعیت خروشان پرتاب کردند؛ اما، اجتماع کنندگان در حالی که به سختی نفس می‌کشیدند، صدای خود را رساتر کرده و با فریاد الله‌اکبر، لرزه بر اندام مأموران مسلح شاه افکندند. در این هنگام تیراندازی آغاز شد و جوانان و نوجوانان بی‌گناه، یکی پس از دیگری، در خون خود غلتیدند. در این روز، 56 نفر شهید و صدها نفر مجروح شدند.

حضرت امام(ره) در پیامی به همین مناسبت فرمودند: «... عزیزان من صبور باشید، که پیروزی نهایی نزدیک است و خدا با صابران است ... ایران امروز جایگاه آزادگان است... من از این راه دور، چشم امید به شما دوخته‌ام ... صدای آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی شما را به گوش جهانیان می‌رسانم.»

به خاطر گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دانش‌آموز، این روز در تاریخ انقلاب اسلامی به نام روز دانش‌آموز نام‌گذاری شده است.

تسخیر لانه جاسوسی ـ روز مبارزه با استکبار جهانی 13 آبان 1358

در ابتدای انقلاب و زمان حکومت دولت موقت با هدف وادار کردن آمریکا به استرداد شاه و اموال ملت ایران، دانشجویان تصمیم به اشغال سفارت آمریکا گرفتند. دانشجویان از دانشگاه‌های تهران، پلی‌تکنیک، صنعتی شریف، شهید بهشتی و ... گرد هم آمدند و طی یک راهپیمایی تا سفارت آمریکا از دیوارهای سفارت بالا رفته و علیرغم مقاومت محافظین و آمریکایی‌ها، سفارت را به تصرف کامل درآوردند.

در هنگام تسخیر سفارت، آمریکایی‌ها به سرعت مشغول نابود کردن بسیاری از اسناد دخالت‌ها و تجاوزارت و غارت‌های خود شدند ولی پس از تسخیر سفارت به سرعت از نابودی باقی‌مانده اسناد جلوگیری شد و بعدها اسنادی که از لانه جاسوسی آمریکا به دست آمده بود چاپ شده و در اختیار همگان قرار گرفت. به محض انتشار این خبر، مردم بسیاری با خشم و انزجار مقابل لانه جاسوسی تجمع کرده و از حرکت دانشجویان حمایت کردند.

امام خمینی‌(ره) نیز در پیامی این حرکت را انقلاب دوم و بزرگ‌تر از انقلاب اول نامیدند. این حرکت دانشجویان معترض، خشم آمریکایی‌ها را برانگیخت و آنها که ناتوان از درک ملتی استقلال‌طلب و آزادی‌خواه بودند، دست به اقداماتی بر ضد جمهوری اسلامی ایران زدند؛ از آن جمله فشار آوردن به مجامع بین‌المللی مانند سازمان ملل، سازمان کنفرانس اسلامی، شورای امنیت و ...، ایجاد جو منفی تبلیغاتی علیه دانشجویان مسلمان و برخی اقدامات دیگر از جمله آنهاست.

اما پس از بی‌ثمر ماندن، آنها به اقدامات جدی‌تری روی آوردند؛ از جمله قطع کامل روابط سیاسی در 20 مهر 1359، حمله نظامی به ایران و تجاوز به خاک کشورمان که به شکست مفتضحانه آنها در صحرای طبس انجامید و نیز محاصره اقتصادی و بلوکه کردن دارای‌ها و اموال ایران و... که هیچ‌کدام تاکنون درعزم ملت ایران برای مقابله با ظلم و بی‌عدالتی جهانی ومنشا اصلی آن در جهان یعنی استکبار جهانی و آمریکا خللی وارد نکرده است.

و این‌گونه نام روز 13 آبان برای همیشه در تاریخ ایران ماندگار شد.

amirrezajafary بازدید : 39 یکشنبه 07 مهر 1392 نظرات (0)

سال 41 هـ.ق در حالی که امام حسن (ع) خلیفه مسلمین بود به خاطر بی بصیرتی اطرافیان و ترس آنان از جهاد، با توجه به مصلحت آن زمان با معاویه صلح کرد. زیرا در چنین شرایطى که جان و هسته ى مقاومت در خطر نابودى است، سیاست سالم و معقول اقتضا مى کند که امام حسن (ع) با امضاى قرارداد صلح خود و آن عده از تربیت یافتگان خود را از خطر نابودى قطعى نجات داده و در انتظار روزى باشند که زمینه ى مناسب تر فراهم آید. سال 1348 خورشیدی مقام معظم رهبری کتابی را از راضی آل یاسین ترجمه می کنند با عنوان صلح امام حسن (ع) که در ذیل این عنوان عبارت«پرشکوه‌ترین نرمش قهرمانانه تاریخ» را قید می فرمایند.

سال 1392 رهر معظم انقلاب همانطور که در سال 1375 به نرمش قهرمانانه اشاره نموده بودند دوباره این واژه را بیان می کنند. اما دلیل تأکید رهبر معظم انقلاب به نرمش قهرمانانه آن هم در سال 1392 چیست؟ 

با نگاهی به زمان دولت اصلاحات که شخص حسن روحانی به عنوان مذاکره کننده هسته ای ایران فعالیت می نمود بیاد می آوریم که تمام فعالیت های هسته ایران به شکل تحقیرانه ای معلق شد. این تجربه تلخ نشان می دهد که عقب نشینی راه کار مناسبی برای مذاکرات نیست.

منظور از نرمش قهرمانانه چیست؟

در همین راستا رهبر معظم انقلاب در دیدار مسوولان و کارگزاران نظام در تاریخ ۱۳۹۱/۰۵/۰۳ فرمودند: "در همین قضیه‌ى هسته‌اى، آن وقتى که ما با این‌ها همراهى کردیم و عقب‌نشینى کردیم - البته براى ما تجربه‌اى بود، اما این واقعیت است - این‌ها جلو آمدند؛ اینقدر جلو آمدند که من در همین حسینیه گفتم اگر بنا باشد که این روال از سوى آن‌ها ادامه پیدا کند، من خودم وارد قضیه خواهم شد؛ و وارد قضیه شدم؛ ناچار شدیم؛ این‌ها کار ما نیست، عقب‌نشینى‌ها آن‌ها را گستاخ‌تر کرد، طلبکارتر کرد."

اما آیا منظور رهبر انقلاب در جمع فرماندهان و مسئولان سپاه از بیان نرمش قهرمانانه همان صلح امام حسن (ع) است؟

باید بگویم که خیر. زیرا که در زمان امام حسن (ع) مردم دور و بر ولایت را به خاطر بی بصیرتی رها کردند و سرداری برای مقاومت نمانده بود، اما امروز مردم قهرمان، دلاور و بصیر ایران با همه وجود در صحنه اند به دور فرمانده خود گرد آمده و پشتیبان رهبر و انقلاب هستند و از طرفی روند پیروزی های مستمر انقلاب اسلامی بر امریکا در جهان باعث اقتدار کشور عزیزمان شده است.

برای روشن شدن این موضوع به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با جوانان در مصلّای بزرگ تهران در اردیبهشت ماه سال 1379 اشاره می کنیم که فرمودند: "من به شما عرض کنم که امروز دشمن قادر نیست. امروز به برکت ملتِ هوشیاری مثل ملت ایران، به برکت افکار برانگیخته‌ای مثل افکار ملت ایران، به برکت انقلاب بزرگی مثل انقلاب اسلامی ایران، نه آمریکا و نه بزرگتر از آمریکا- اگر در قدرتهای مادّی باشد- قادر نیستند حادثه ای مثل حادثه صلح امام حسن (ع) را بر دنیای اسلام تحمیل کنند. این جا اگر دشمن زیاد فشار بیاورد، حادثه کربلا اتّفاق خواهد افتاد".

در واقع رهبر معظم انقلاب با مطرح کردن نرمش قهرمانانه خواستار تدبیر همراه با مقاومت بر اصول در مسائل مربوط به کار دیپلماسی متناسب با شیوه انقلابی و اسلامی هستند و هرگونه باج به بیگانگان و دشمنان انقلاب را از نرمش قهرمانانه نفی کرده اند.

amirrezajafary بازدید : 53 یکشنبه 07 مهر 1392 نظرات (0)

مدت هاست که عده ای به بهانه پارک موزه دفاع مقدس استان گلستان و انتقاد از ساخت این پروژه فرهنگی، بدنبال دست و پا کردن نام و نشانی برای خودشان هستند و از هر خیانتی برای سنگ اندازی و تشویش اذهان عمومی دریغ نمی کنند.

معبر سایبری فندرسک برای رفع این مشکل پیشنهاداتی دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم:

آن‌هایی که امروز طبل دلسوزی محیط زیست را بر سینه هایشان می کوبند و سپاه را متهم به تخریب محیط زیست می کنند ولی در برابر ساخت پروژه تله کابین جنگل ناهار خوران نخ بر دهان ها دوخته اند، اصلی ترین دلیل خود را حمایت و حفظ محیط زیست می دانند. هرچند که ما میدانیم منظور آن ها از محیط زیست فضای سبز نیست بلکه محیط زیستن چشم ها و افکار آلوده به گناه آنان است که با حضور شهدای گمنام نیمی از محیط زیست خود را تخریب شده دیدند و اگر پارک موزه نیز در جنگل ناهار خوران احداث شود نیم دیگری از محیط زیست خود را از دست خواهند داد.

پیشنهاد برای رفع مشکل پارک موزه استان گلستان

برای همین منظور و برای اینکه همین بهانه نیز از دست این یاوه گویان گرفته شود و از طرفی حسن نیت سپاه و بسیج برای حفاظت از سرمایه ملی که همان طبیعت است به اثبات برسد پیشنهاد می گردد با توجه به فرا رسیدن هفته دفاع مقدس، سپاه نینوای استان گلستان یک روز از ایام هفته دفاع مقدس را روز یاد و خاطره شهدا اعلام نموده و همایش پیاده روی چندصد هزار نفری را تا مکان پارک موزه دفاع مقدس براه بیندازد. در حین این همایش سپاه نینوای استان گلستان به شرکت کنندگان در همایش نهال هایی اهدا کند تا این نهال ها در جنگ ناهارخوران و بخصوص اطراف پارک موزه دفاع مقدس توسط مردم کاشته شود (به بهانه قطع درختان).

در ادامه همایش و با تجمع مردم در محل پارک موزه دفاع مقدس حلقه انسانی تشکیل شده و قطع نامه ای به منظور زنده نگاه داشتن یاد و خطره شهدا قرائت شود.

لازم است در این همایش از تمامی مسئولین استانی و مخصوصاً مخالفین احداث پارک موزه دعوت بعمل آید تا با چشم خود ببینند مردم چقدر به ادامه راه شهدا و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدا اهمیت می دهند.

مطلب مرتبطصحبت از برچیده شدن بساط هرزه بازی در ناهارخوران است

amirrezajafary بازدید : 44 یکشنبه 07 مهر 1392 نظرات (0)

معبر سایبری فندرسک برای دوستداران امام زمان (عج) دکلمه بسیار زیبای و فوق العاده شنیدنی غفلت با صدای زیبای علی فانی که قبلا نیز کار بسیار زیبای به طاها به یاسین  رو اجرا کرده بود رو آماده کرده که هم اکنون میتوانید به صورت آنلاین گوش بدهید و یا فایل با کیفیت آنرا در ادامه مطلب دریافت نمایید.

دانلود دکلمه فوق العاده شنیدنی علی فانی با عنوان غفلت

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
                                        از شما دور شدن زار شدن هم دارد
 
هر که از چشم بیفتاد محلش ندهند
                                       عبد آلوده شدن خار شدن هم دارد

 

amirrezajafary بازدید : 37 یکشنبه 07 مهر 1392 نظرات (0)

در سالگشت آزادسازي خرمشهر

 در بيست و نهمين سالگشت آزادسازي خرمشهر


ياد فاتحان خرمشهر در عمليات غرورآفرين بيت المقدس  و شهداي ۸سال دفاع مقدس گرامي باد.




اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    مطالب سایت درچه سطحی مشاهده نمودید؟
    سایت های کاربردی

    leader.jpg
    drrohani.jpg
    majlis.png
    ghgh.png
    http://www.8pic.ir/images/82086723376344085293.png
    images54.jpeg
    5445.jpeg
    http://www.8pic.ir/images/32420978701375817097.jpeg
    آمار سایت
  • کل مطالب : 426
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 103
  • آی پی دیروز : 46
  • بازدید امروز : 111
  • باردید دیروز : 59
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 111
  • بازدید ماه : 393
  • بازدید سال : 4,518
  • بازدید کلی : 61,754