loading...
۩۞۩.شوق پرواز.۩۞۩
amirrezajafary بازدید : 50 شنبه 06 مهر 1392 نظرات (0)

سحر آربین كار بازیگری را با تئاتر و گذراندن دوره های بازیگری در مدرسه استاد سمندریان آغاز كرده است. او با تجربه سریال نیمه كاره «چاه پنجاه» به كارگردانی اصغر هاشمی، پیش از این با مهدی صباغ زاده فیلم سینمایی راه بهشت...

سحر آربین از مریم سریال اولین انتخاب می‌گوید

سحر آربین كار بازیگری را با تئاتر و گذراندن دوره های بازیگری در مدرسه استاد سمندریان آغاز كرده است. او با تجربه سریال نیمه كاره «چاه پنجاه» به كارگردانی اصغر هاشمی، پیش از این با مهدی صباغزاده فیلم سینمایی «راه بهشت» را نیز كار كرده است. بازیگر تلهفیلم «مردان زمین» از مریم مجموعه «اولین انتخاب» میگوید:

خانم آربین قبل از اینكه برویم سراغ سریال «اولین انتخاب» از «چاه پنجاه» اولین تجربه حضورتان در سریال تلویزیونی چه خبر؟
ـ خبری ندارم و واقعاً نمی‌دانم قرار است آن كار ادامه پیدا كند یا خیر...

چطور شد به تیم بازیگری سریال «اولین انتخاب» پیوستید؟
ـ با توجه به شناختی كه از آقای صباغ‌زاده به واسطه تجربه‌های همكاری قبلی‌مان داشتیم، من را برای این سریال نیز دعوت كردند و من هم در خدمتشان بودم.

با توجه به اینكه فیلمنامه سریال در قدم اول آماده نبود، چه تعریفی از شخصیت مریم داشتید؟
ـ شخصیت مریم ابتدا تعریف درستی نداشت، یك داستان دو ـ سه خطی برای ما تعریف كردند كه قرار بود در خانواده این پزشك من نقش دختر كوچكتر را بازی كنم، كاراكتر ابتدا به آن صورتی نبود كه من بخواهم به آن شكل كه باید و شاید شخصیت‌پردازی كنم. وقتی وارد كار شدیم و در جریان تصویربرداری قرارگرفتیم، در گفت‌و‌گو با نویسنده گفتم چون آدم‌های این خانواده خیلی طبیعی و نرمال نیستند، به لحاظ ذهنی و رفتاری دوست دارم مریم هم یك شخصیت ساده لوح و اصولاً در فضا باشد و یك جورهایی او نیز كاراكتر نرمالی نداشته باشد.

با پیشنهادتان موافقت شد؟
ـ خیر، در نهایت من مریمی را بازی كردم كه ساخته ذهن ایشان بود.

با این حال فكر می‌كنم شما تا حدودی در برخی از لحظات بازی‌تان به سمت خواسته خودتان هم در خصوص این كاراكتر رفتید؟
ـ (می‌خندد) اوایل كار بله، یك جورهایی با شیطنت در برخی واكنش‌هایم به آن سمت و سو كشیده شدم، ولی در ادامه نشد، در واقع داستان راه نمی‌داد و اگر شخصیت در فضای جدی‌تری دیده می‌شد، بهتر بود.

به نظرم فیلمنامه در فضایی كاملاً جدی نگارش شده و این كار تیم كارگردانی و بازیگری را در اجرای یك سریال مفرح سخت می‌كند، در واقع ما موقعیتی كمیك در قصه نمی‌بینیم.
ـ چه خوب شد كه به این مسئله اشاره كردید، بله سریال «اولین انتخاب» كاملاً جدی نوشته شده بود. چیزی كه شما الان به عنوان یك كار طنز ملاحظه می‌كنید، برمی‌گردد به قابلیت خود بازیگران.

اگرچه بازیگران سریال هم جز خانم لرستانی و خانم امیرجلالی آنچنان سابقه كار طنزی تلویزیون ندارند و این بار تجربه‌ای نو را پشت سر ‌گذاشتند.
ـ بله...

فكر می‌كنم احتمالاً بازیگران بر مبنای فیلمنامه ابتدایی كه اصلاً طنز نبوده انتخاب شدند، اما سر صحنه فضای كار شیرین می‌شود و...
ـ بله، موافقم، همین طور بوده است. مثلاً آقای خداپناهی هیچگاه فكر نمی‌كنم بتواند كار طنز انجام دهد ولی در سریال ما حضوری موفق داشته است. من باید بگویم سریالی كه الان می‌بینید بر اساس قابلیت‌های خود بازیگران است تا فیلمنامه و مسائلی كه در ذهن آقای نعمتی وجود داشته است، چون واقعاً متن خیلی جدی بود.

در مورد شخصیت «مریم»...
ـ مریم در ابتدا حضور چندانی در قصه نداشت و در حد یك اكسسوار صحنه بود (می‌خندد) ، معمولاً او را هاج و واج یا در حال بدو بدو می‌دیدیم، اما همانطور كه در قصه پیش می‌رفتیم حضور پررنگ‌تری پیدا کرد و به قصه مریم و فرزاد نیز پرداخته شد.

شما در اولین تجربه بازیگری‌تان در یك سریال تلویزیونی توانستید از پس یك نقش در حال و هوای طنز برآیید و ممكن است در این ژانر بمانید...
ـ من كار طنز را دوست دارم، اگرچه خودم اصولاً آدم طنازی نیستم. سر این سریال احساس كردم می‌توانم در این ژانر موفق باشم، اگرچه بسیار سخت بود. واقعاً ابتدا استرس داشتم و می‌ترسیدم نتوانم در این فضا درست كار كنم، اما امروز بسیار به این ژانر علاقه‌مند هستم.

سبك و سیاق كارگردانی مهدی صباغ‌زاده چقدر در هدایت تیم بازیگری مؤثر بود؟ به خصوص شما كه در این ژانر تجربه‌ای نداشتید و اصولاً به هدایت كارگردان نیاز مبرم داشتید.
ـ همیشه فكر می‌كردم كسی که می‌خواهد یك سریال طنز كار كند، خودش باید آدم طنازی باشد. در واقع هر كسی برای كاری ساخته شده است. آقای صباغ‌زاده سبك دیگری دارند و بازیگر را در كار راحت می‌گذارند تا خلاقیت‌شان را بروز دهند. به نظرم در این سریال خود بازیگران با پیشنهادهایشان سر تمرینات بسیار به درآمدن فضای طنز كار كمك كردند. ضمن اینكه آقای صباغ‌زاده هم از پیشنهادهای بازیگران حتی‌المقدور استفاده ‌كردند و این طور نبود كه لحظات طنز كار پیشنهاد خودش باشد.

در واقع یك سریال طنز ساخته شد بدون اینكه فیلمنامه بخواهد و كارگردان این ذهنیت را داشته باشد.
ـ به نظر من كه اینگونه بود.

از كار كنار دیگر بازیگران سریال كه در درآمدن لحظات طنز مجموعه حتماً مؤثر بوده هم صحبت كنید.
ـ ارتباط ما خارج از كار با خانم اسكندری و خانم لرستانی به شدت در ایجاد ارتباطمان جلوی دوربین مؤثر بود. ضمن اینكه روابط میان مریم و سوسن و كشمكش‌های آنها، لجبازی‌هایشان بیش از اینها بود كه گویا در مونتاژ درآمده، شاید هم از نماهایی گرفته شد كه خیلی حس نمی‌شود.

اگر حرفی مانده...
ـ از آقای صباغ‌زاده و تهیه‌كننده محترممان كه فرصت حضور در این سریال را به من دادند تشكر می‌كنم. عوامل پشت دوربین این سریال به شدت كاربلد و حرفه‌ای بودند و برای اقبال عمومی امروز سریال بسیار تلاش كردند. خدا را شكر كه مردم هم سریال را دوست دارند و آنرا دنبال می کنند. راستش را بخواهید پیش از این فكر نمی‌كردم مردم این همه وقت بگذارند و سریال را ببینند. اقبال كار بیش از تصور ما بود و این بسیار خوشحال كننده است.

amirrezajafary بازدید : 41 شنبه 06 مهر 1392 نظرات (0)

تصویربرداری سری دوم سریال «ستایش» به کارگردانی سعید سلطانی در تهران ادامه دارد.

بازگشت ستایش به تهران

به گزارش شبکه ایران، تصویربرداری سری دوم سریال ستایش به کارگردانی سعید سلطانی که اوایل دی ماه سال گذشته در رامسر آغاز شده همچنان ادامه دارد و با منتفی شدن حضور لعیا زنگنه به عنوان بازیگر نقش میانسالی«ستایش» نرگس محمدی همچنان ایفاگر نقش اصلی سریال سعید سلطانی است. وی چندی پیش در گفت وگویی با تماشا با اشاره به سختی های این نقش گفته بود«خب اگر قرار بود که در سریال دیگری نقشی با این سن و سال را بازی کنم هرگز نمی پذیرفتم اما ستایش نقش مورد علاقه من است و خودم آن را بازی کردم و با آن آشنا هستماما قطعا بازی کردن در چنین نقشی سخت است. آخر چهل ساله بودن نه پیری است و نه جوانی. نه می توانی مثل پیرزن ها حرف بزنی نه آنقدر جوانی که پرانرژی باشی. این کار را برای من سخت می کرد و برای همین تصمیم گرفتم در فیزیکم تغییر ایجاد کنم و اضافه وزن داشته باشم.»

بازگشت ستایش به تهران

در سریال ستایس 2 مهدی سلوکی نقش پسر ستایش را بازی می کند. او در سری اول نقش برادر ستایش را بازی می کرد. حدیث میرامینی در نقش دختر ستایش ظاهر می شود. پیش از او قرار بود نازلی رجب پور این نقش را بازی کند. داریوش ارجمندهمچون سری اول نقش حشمت فردوس و ستایش را برعهده دارند. سیما تیرانداز که در ستایش 1 در نقش انیس درخشیده بود در سری دوم این سریال نیز بازی می کند. رامسین کبریتی و امیرمحمد زند از دیگر بازیگران این سریال هستند.

ایسنا با انتشار اولین تصاویر از فاز دوم این مجموعه تلویزیونی از پایان تصویربرداری بخش های شمال کشور و بازگشت عوامل تولید این سریال به تهران خبر داده است.در خلاصه داستان این مجموعه آمده است: 22 سال از فرار ستایش و فرزندانش می‌گذرد؛ اینک هر سه با هویتی دروغین و با نام فامیل رودباری زندگی می‌کنند. ستایش آسوده خاطر از اینکه با تغییر هویت خود و فرزندانش برای همیشه از چنگ حشمت فردوس گریخته است. او حالا صاحب رستورانی در رودسر است و اعتبار و شهرتی نیکو دارد و هرگز تصور نمی‌کند سرنوشت یک بار دیگر او و حشمت فردوس را رو در روی هم قرار دهد.

بازگشت ستایش به تهران

محمد تقوی به عنوان مدیر تصویر برداری، وحید سلطانی صدابردار،‌ محسن بابایی چهره‌پرداز،‌ فرزاد بادرام پور طراح صحنه،‌ مرجان گلزار طراح لباس‌، ابوالفضل نصیر مدیر تولید،‌ سوسن دین محمدی دستیار اول و برنامه‌ریز، مرجان تاجیک منشی صحنه،‌ نادر پیرزاده عکاس‌ و لوح زرین هنر مجری طرح این مجموعه است.

amirrezajafary بازدید : 38 شنبه 06 مهر 1392 نظرات (0)

داستان «استخر» درباره «فروغ» (با بازی زیبا بروفه) زن متمولی است که صاحب چند رستوران بوده و همین طبقه اقتصادی باعث می شود با مردی که ده سال از خودش کوچکتر است ازدواج کند. ازدواج زیبا بروفه و...

ازدواج زیبا بروفه با مردی ده سال کوچکتر از خودش

اسماعیل فلاح پور این روزها درگیر تدوین تازه ترین فیلمش استخر است؛ این فیلم از حضور بازیگرانی نظیر زیبا بروفه، پریناز ایزدیار، سیاوش خیرابی و محمد باجلان سود می برد.

ازدواج زیبا بروفه با مردی ده سال کوچکتر از خودش


فیلمبرداری این کار برعهده مرتضی پورصمدی بوده است و تدوین آن را نیز مهدی دهقان انجام خواهد داد. ساخت موسیقی متن کار را محمدمهدی گورنگی برعهده خواهد داشت.


ازدواج زیبا بروفه با مردی ده سال کوچکتر از خودش

داستان «استخر» درباره «فروغ» زن متمولی است که صاحب چند رستوران بوده و همین طبقه اقتصادی باعث می شود با مردی که ده سال از خودش کوچکتر است ازدواج کند. با ورود خواهرزاده فروغ به داستان، مشکلات تازه ای برای این زن و شوهر جوانش بروز می یابد و در نهایت یک فاجعه رقم می خورد. زیبا بروفه نقش «فروغ» را ایفا می کند و سیاوش خیرابی نقش همسر جوانش را.

amirrezajafary بازدید : 53 شنبه 06 مهر 1392 نظرات (0)

اولین باری که آمدم تهران رفتم دفتر آقای بیضایی و آن موقع ایشان در حال پیش تولید «سگ کشی» بود و من هم این افتخار را داشتم که در سکانسی از این فیلم از جلوی دوربین رد شوم! در سکانسی از «سگ کشی» که مژده شمسایی در هتل به طرف فردوس کاویانی حرکت می کند به عنوان یک مسافر از جلوی دوربین گذشتم اما از آناهید آباد دستیار بیضایی خواستم که تصویر نیم رخ من گرفته شود چون بعدا می خواهم بازیگر شوم و خوب نیست چهره کاملم مشخص شود.

هانیه توسلی توسلی چگونه ستاره شد؟

هانیه توسلی (زاده 17 خرداد 1358 در همدان)  است. او دیپلم علوم تجربی دارد و فارغ‌التحصیل ادبیات فیلم‌نامه‌نویسی از دانشگاه آزاد تهران است. او تندیس بهترین بازیگر نقش اول زن را برای بازی در «شب‌های روشن» از «هفتمین جشن خانه سینما» (22 شهریور 1382) دریافت کرد. همچنین در سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در سال 1390، برای بازی در فیلم دهلیز، برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شد.

وقتی نمایش پدر دوست‌داشتنی با بازی او، در یکی از جشنواره‌های تئاتر، در تبریز روی صحنه رفت، نصرالله قادری که به عنوان داور آنجا حضور داشت، هانیه توسلی را برای بازی در نمایش پدر انتخاب کرد.

یک سال پس از آن، در فیلم کوتاه روی جاده نمناک (مهدی کرم‌پور) و سریال غریبه (جواد اردکانی) بازی کرد و سرانجام با شام آخر وارد عرصه حرفه‌ای سینما شد. او دانش‌آموخته ادبیات نمایشی در دانشگاه آزاد است و علاقه‌مند به عکاسی و نقاشی.

در نمایش‌های قرمز و دیگران و گل‌های شمعدانی (محمد یعقوبی) بازی کرد که به خاطر دومی، کاندیدای دریافت جایزه شد. همچنین نمایش باله روی سطرهای بی‌معنی (لیلی عاج) با بازی بداهه او مورد توجه قرا گرفت و 2 سال پیش به خاطر بازی در شب‌های روشن (فرزاد موتمن) در جشن خانه سینما تحسین شد و امسال با یک شب در کن حضور داشت. شام آخر اولین فیلم به نمایش درآمده از هانیه توسلی و محمدرضا گلزار بود، زوجی که پس از آن مسیری متفاوت را پیمودند، گلزار به سینمای تجاری پیوست و توسلی سعی کرد در فیلم‌های جدی‌تری بازی کند.

به این ترتیب پس از بازی در 2 فیلم «بدنه‌ای، در شب‌های روشن، در یکی از 2 نقش اصلی جلو دوربین رفت و اجرای موفقی داشت. موفقیت نسبی این فیلم نزد مردم و منتقدان و جایزه‌ای که برد، این بازیگر جوان را خیلی زود چهره کرد. دقت و حوصله او در انتخاب نقش‌هایش به نحوی است که پس از یک تجربه ناکام، دیگر کار تلویزیونی نکرد، گاهی در تئاتر کارش را ادامه بدهد و هراسی از بازی در نقش‌های کوتاه نداشته باشد. تاکنون وی در 9 فیلم بلند بازی کرده که 3 تای آخری هنوز نمایش داده نشده‌اند، فیلم‌هایی که هر کدام می‌توانند چیزهای تازه‌ای درباره‌اش به ما بگویند. یک شب جزو معدود فیلم‌های سینمای ایران است که با حضور بازیگری حرفه‌ای، در عرصه جهانی مطرح می‌شود.
اولین باری که آمدم تهران رفتم دفتر آقای بیضایی و آن موقع ایشان در حال پیش تولید «سگ کشی» بود و من هم این افتخار را داشتم که در سکانسی از این فیلم از جلوی دوربین رد شوم!»

کافه ستاره ظاهرا یک فیلم کاملا تجاری است با بازیگران متعدد و سرانجام زمان می‌ایستد، طبق گفته کارگردانش، فیلمی است متکی بر بازیگر، هانیه توسلی تنها بازیگر این فیلم علیرضا امینی است. نکته قابل ذکر در مورد نحوه ورود هانیه توسلی به سینما این است که ورودش همزمان شد با دوران احیای کتایون ریاحی و توجه به نقش اصلی او در شام آخر، بازیگران دیگر را به حاشیه می‌راند، اما توسلی که در یک ملودرام معمولی، نقش مکمل را بر عهده داشت و سپس فیلم کاملا ناموفق اثیری (محمدعلی سجادی) را تجربه کرد، در گام سوم، موقعیت خویش را در حد یک بازیگر محبوب ارتقا داد. این محبوبیت حاصل بازی در فیلمی تجاری نبود و همین مسئله چهره تازه‌ای را برای او به همراه داشت. درست در زمانی که می‌رفت تا در نقش زنان روشنفکر فیلم‌های مختلف کلیشه شود، جلو دوربین سامان مقدم قرار گرفت.

 برخی از کارگردانان چنان اعتباری دارند که باعث می شوند بازیگرانی که در ابتدای مسیر سینمایی خود قرار دارند حتی به عنوان هنرور یا سیاهی لشگر هم در کارهای آنها حاضر شوند. بهرام بیضایی یکی از همین کارگردانان است که در آثاری مانند «مسافران»، «شاید وقتی دیگر» و «سگ کشی» شماری از بازیگران بعدها مطرح شده سینمای ایران مانند فریبرز عرب نیا، مهتاب نصیرپور و رویا افشار را در نقشهایی کوچک به خدمت گرفت.

توسلی در گفتگو با امیر جعفری در مجموعه «عقاید یک آکتور سینما» از علاقه شخصی اش به بیضایی از دوران کودکی حرف زده و گفته است:«از نوجوانی آثار بیضایی را مطالعه می کردم. بیضایی را دوست داشتم و دارم. منظومه «آرش» را آن قدر خوانده بودم که دیگر حفظ شدم.یکی از اتفاقات خوب زندگیم این است که تلفظ «سین» من با خواندن همین نمایشنامه درست شد. می رفتم پیش مامان بزرگ و بلند بلند نمایشنامه «آرش» را می خواندم تا جایی که دیگر ملکه ذهنم شد.»

توسلی سپس ادامه می دهد:«اولین باری که آمدم تهران رفتم دفتر آقای بیضایی و آن موقع ایشان در حال پیش تولید «سگ کشی» بود و من هم این افتخار را داشتم که در سکانسی از این فیلم از جلوی دوربین رد شوم!»

این بازیگر سپس ادامه می دهد:«در سکانسی از «سگ کشی» که مژده شمسایی در هتل به طرف فردوس کاویانی حرکت می کند به عنوان یک مسافر از جلوی دوربین گذشتم اما از آناهید آباد دستیار بیضایی خواستم که تصویر نیم رخ من گرفته شود چون بعدا می خواهم بازیگر شوم و خوب نیست چهره کاملم مشخص شود.»

 
فیلم‌شناسی

- دهلیز (بهروز شعیبی) 1391

- زندگی خصوصی (محمدحسین فرح‌بخش) ، ندارها ، مادر پاییزی ( 1390 )

- آقا یوسف ( 1389 )

- عصر روز دهم (مجتبی راعی) ، کیفر (حسن فتحی) ( 1388 )

- عاشق (افشین شرکت) ( 1386 )

- غیر منتظره (محمد هادی کریمی) ( 1385 )

- زمان می‌ایستد (علیرضا امینی) ، عصر جمعه (مونا زندی حقیقی) ( 1384 )

- کافه ستاره (سامان مقدم) ، یک شب (نیکی کریمی) ( 1383 )

- جایی برای زندگی (محمدرضا بزرگ‌نیا) ( 1382 )

- شب‌های روشن (فرزاد مۆتمن) ، گاهی به آسمان نگاه کن (کمال تبریزی) ( 1381 )

- اثیری (محمدعلی سجادی) ، شام آخر (فریدون جیرانی) ( 1380 )

- آخر بازی (همایون اسعدیان) دستیار کارگردان ( 1379 )

 
هانیه توسلی

مجموعه‌های تلویزیونی

- غریبه (جواد ارشاد) ( 1379 )

- وفا (محمد حسین لطیفی) ( 1385 )

- میوه ممنوعه (حسن فتحی) ( 1386 )

- شمس العماره (مجموعه تلویزیونی) (سامان مقدم) ( 1388 )

- قلب یخی سامان مقدم ( 1391 )

فیلم کوتاه و داستانی

- روی جاده نمناک (مهدی کرم پور) ( 1380 )

- دیروقت (اصغر نعیمی) ( 1383 )

 
جوایز و نامزدها

برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن هفتمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم شب‌های روشن - 1382

کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن بیست و یکمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم شب‌های روشن - 1381

کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از بیست و سومین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم جایی برای زندگی - 1383

کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از بیست و چهارمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم زمان می‌ایستد - 1384

کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم ندارها -

کافه سینما / ایسنا

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    مطالب سایت درچه سطحی مشاهده نمودید؟
    سایت های کاربردی

    leader.jpg
    drrohani.jpg
    majlis.png
    ghgh.png
    http://www.8pic.ir/images/82086723376344085293.png
    images54.jpeg
    5445.jpeg
    http://www.8pic.ir/images/32420978701375817097.jpeg
    آمار سایت
  • کل مطالب : 426
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 21
  • آی پی دیروز : 142
  • بازدید امروز : 23
  • باردید دیروز : 157
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 180
  • بازدید ماه : 462
  • بازدید سال : 4,587
  • بازدید کلی : 61,823